Afrekenen Winkelwagen 0 producten


 

Nieuw privacy beleid.

Ook wij hebben net zoals vele andere partijen waar u wellicht de laatste tijd mails van heeft ontvangen ons privacy beleid moeten updaten naar de nieuwste regels. Gelukkig was dit voor ons niet zo'n zware klus omdat wij als HardwareWebwinkel.nl dit al jaren als normaal beschouwen. Privacy heeft u niet voor niets. Bij ons worden de gegevens die u invult beperkt tot het minimum en slechts gebruikt voor het verzenden van uw order en te zorgen dat we u bij vragen ook kunnen helpen. Wij verkopen geen gegevens, we delen ze niet met andere partijen dan met de partijen die betrokken zijn met het afhandelen van uw order zijnde de vervoerders of toeleveranciers in geval van een dropshipment. Daarnaast zullen wij zorgen dat deze gegevens ook goed opgeslagen worden op onze webserver en kunt u ze te allen tijde ook inzien in uw eigen account. Betaalgegevens slaan wij niet op, onze payment service provider doet dit voor ons. Wij krijgen alleen een melding of een betaling is gelukt of niet. 

Dit is in een notedop wat we in de privacy verklaring hebben staan. Wilt u deze in zijn geheel lezen dan kunt u deze hier terugvinden.

We zien u graag terug op onze website!


Maurice en Mariëlle van Rooij
Team HardwareWebwinkel.nl

 


Hardware Webwinkel.nl is een Webwinkel gespecialiseerd in computerhardware, netwerken, opslag en alle mogelijke kabels en adapters. Of het nu gaat om een uitbreiding van uw werkgeheugen, een externe harde schijf, een uitbreiding op uw netwerk of als u de juiste adapter zoekt om een apparaat aan te kunnen sluiten of verbinden : bij Hardware Webwinkel.nl bent u hiervoor op het juiste adres. Indien u wenst is het mogelijk om door ons van losse componenten een pc voor u te bouwen, ook voor onderhoud aan uw pc kunt u bij ons terecht. 

Uw orders kunt u ook bij ons afhalen in Valkenswaard (net onder Eindhoven). Bij ons kunt u met PIN betalen, ook als u woonachtig in België bent is onze betaalautomaat geschikt voor uw Belgische betaalpas. Heeft u een vraag, laat het ons weten, we staan dagelijks voor u klaar ook vaak buiten de normale winkeltijden wordt uw mail beantwoord.


online in onze webshop

Verkoop van pc en vergelijkbare producten, veel artikelen zijn vandaag besteld morgen bezorgd. Computers, onderdelen, kabels, adapters en accessoires met een hoge kwaliteit voor een beter prijs.

Klantenservice

[email protected]
WhatsApp - 06-16773364
Telegram - 06-16773364
    Beiden alleen Chat geen Voice

Veel eigen voorraad
Live klantenservice
Verzenden vanaf € 2,50
Eigen technische dienst
Voor 16.00 uur besteld
     morgen in huis.
with Hosting by WordPress Magento / Wordpress