facebook
Afrekenen tab Winkelwagen 0 producten
ivm de vakantieperiode treft u tijdelijk een beperkt assortiment aan en geen afhaalmogelijkheid. Alle orders worden normaal verwerkt.

Jabra Headset Vox - Zwart - 3.5mm

Winkel


Jabra Headset Vox - Zwart - 3.5mm - 100-55600001-60Jabra Headset Vox - Zwart - 3.5mm - 100-55600001-60Jabra Headset Vox - Zwart - 3.5mm - 100-55600001-60
computer webwinkelOp dit moment is dit product niet (of niet meer) via de webwinkel bestelbaar, indien u meer informatie wenst over de levertijd van dit product neem dan contact met ons op

Onbekende levertijd
Merk: Jabra
Model: 100-55600001-60
EAN Code: 5707055028472
Garantie: 24 Maanden
Meer Info: Website Fabrikant
Eigen Voorraad: Nee, niet direct
Voorraad Leverancier: Nee
Categorie: Winkel
Connectiviteit
Connectiviteit 3.5 mm Jack
Connectiviteit geeft aan welke mogelijkheden de headset heeft om verbinding te maken met andere apparaten, bijv. telefoon, pc of versterker
Gebruik
Kan aangesloten worden op een pc en gebruikt worden om muziek/geluid af te spelen en voor spraakoproepen
Music phone
Werkt met mobiele telefoons
MP3
Speakers
Frequentiebereik Hifi
Luidsprekers met een hoge geluidsfrequentie produceren een geluidsbereik dat geschikt is om geluiden, bijv muziek, realistisch te reproduceren
Microfoon
Gevoeligheid van de microfoon Standaard (E-STD)
Standaard (STD) variatie microfoongevoeligheid is vergelijkbaar met een gewone microfoonontvanger en wordt gebruikt in de meeste telefoons.
Mute-functie Nee
Het is niet mogelijk een gesprek direct vanaf het apparaat te "mute/unmute" (dempen aan/uit)
Design
Draagstijl In het oor
In het oor-apparaten worden in het oor gedragen
Gewicht 17grammen
Hoeveel het product weegt (in grammen)
Gewicht (ons) 0.6 ons
Lengte 1200mm
De lengte van het product in millimeters
HEADING_TITLE
Het formaat is van belang. 
Zeker wanneer zulke kleine headphones als de Jabra Vox een dergelijke indrukwekkende sound voortbrengen.  Geoptimaliseerd voor een superieure sound en optimale prestaties op draagbare apparaten - de kracht van Vox is ongekend. U kunt muziek afspelen of pauzeren, nummer overslaan en oproepen beantwoorden in een handomdraai met de in-line bediening.
 
Indrukwekkende sound. 
Het ontwerp van de Vox is gebaseerd op professionele in-het-oor monitors voor muzikanten. Ze bieden maximale ruimte voor een krachtige sound en sterke bas.  Wij zijn een partnerschap aangegaan met Dolby® om u te voorzien van de high-definition mobiele sound, verrijkt door Dolby. Met Jabra’s exclusieve Sound App levert Dolby een rijke sound over het hele spectrum, zelfs onderweg.
 
Ultieme duurzaamheid. 
Vervaardigd uit uitsluitende de beste materialen, en is grondig getest voor ultieme duurzaamheid en prestaties. Met de verstevigde, knoopvrije kabels, die getest zijn om 15kg te dragen en SnagIt™ magneten om snel uit te rollen wanneer u de deur uit moet.
 
Comfort en gebruiksgemak. 
Geniet van een perfecte pasvorm dankzij de speciaal ontworpen ColorCore EarGels™ voor meer comfort en een dieper geluid. De earbuds van de Vox zijn ontworpen om ook tijdens langdurig gebruik comfortabel te blijven.  
 
Exclusieve Jabra Sound App. 
Ervaar een verbeterde geluidservaring met de Jabra Sound App – een muziekspeler waarmee u geniet van volledig Dolby-geluid en meer.  Gebruik de App om afspeellijsten te creëren en beheren, muziek te delen en de grafische equalizer in te stellen, zodat u uw nummers kunt afspelen zoals u ze het liefst hoort. 

Klantenservice

[email protected]
WhatsApp - 040-2070120
Telegram - @HardwareWebwinkel


Veel eigen voorraad
Live klantenservice
Verzenden vanaf € 2,50
Eigen technische dienst
Voor 16.00 uur besteld
     morgen in huis. Intel Gold Partner
with Hosting by WordPress Magento / Wordpress