facebook
Afrekenen tab Winkelwagen 0 producten

Edimax Smart Plug Switch with Power Meter

Schakelklokken


Edimax Smart Plug Switch with Power Meter - SP-2101W V2Edimax Smart Plug Switch with Power Meter - SP-2101W V2Edimax Smart Plug Switch with Power Meter - SP-2101W V2Edimax Smart Plug Switch with Power Meter - SP-2101W V2
computer webwinkel


Prijs inc. BTW € 42,90
Prijs ex. BTW € 35,45

Voorraad extern magazijn
1-3 werkdagen levertijd
Merk: Edimax
Model: SP-2101W V2
EAN Code: 4717964702029
Garantie: 24 Maanden
Meer Info: Website Fabrikant
Eigen Voorraad: Nee, niet direct
Voorraad Leverancier: Ja
Categorie: Schakelklokken

Poorten & interfaces
Frequentiebereik 2,4000 - 2,4835 GHz
Wi-Fi Ja
Wi-Fi-standaarden 802.11b,802.11g,802.11n
Draadloos LAN data-overdrachtsnelheid (max) 150 Mbit/s
Ondersteunde netwerkprotocollen UDP, TCP/IP, HTTP
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen WEP,WPA,WPA2,WPS
Kenmerken
Certificering FCC, LVD
Kleur van het product Wit
LED-indicatoren Netwerk, Stroom, Schakelaar
Reset button Ja
Energie
AC invoer voltage 100-240
AC invoer frequentie 50/60
Compatibele soorten stopcontacten AU,EU,UK,US
Stroom (max.) 16 A
Prestatie
Vermogensgegevens Stroom, kW, kWh
Gegevensstatistiekperiode Overdag, Maand, Week
Gegevensverversingsperiode 5 s
Nauwkeurigheid 3 procent
Op afstand bedienbaar Ja
Bediend via Android-apparaten Ja
Bediend via iPhone/iPad Ja
Automatische budgetcontrole Ja
Upgraden van firmware mogelijk Ja
Gewicht en omvang
Breedte 64 mm
Diepte 105 mm
Hoogte 60 mm
Gewicht 170 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf 0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 5 - 80 procent
HEADING_TITLE
De Edimax Smart Plug Switch met vermogensmeter verbind mensen met hun woning en de dingen die ze elke dag gebruiken. Ontworpen om woningen dynamischer, functioneler en geschikt voor een moderne levensstijl te maken, bied de Smart Plug de gebruiker intelligent beheer van alle elektronica in de woning. De Smart Plug Switch Vermogensmeter past in elk stopcontact en laat u vanaf uw smartphone handmatig of met een schema een aangesloten elektronisch apparaat in-/uitschakelen, met de ingebouwde vermogensmeter kunt u uw energieverbruik bekijken en beheren. De spanning kan automatisch worden uitgeschakeld als een door de gebruiker ingestelde limiet is bereikt, de vermogensmeter kan ook alarm-notificatie e-mails versturen. Steek simpelweg een huishoudelijk apparaat in de Smart Plug Vermogensmeter en zie wat Smart Plug producten voor u en uw woning kunnen betekenen.
 
Uw energie bekijken & beheren
Onze Smart Plug met vermogensmeter is een nieuwe generatie smart plug voor uw huis. Gebruik uw smartphone of tablet om apparaten in of uit te schakelen, en bekijk het energieverbruik van uw huishoudelijke apparatuur. Verkrijg waardevolle informatie over het energieverbruik in uw huis met dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse statistieken, die u kunnen helpen met het identificeren waar u energie kunt besparen, weergegeven via makkelijk te begrijpen beelden in onze gratis smartphone & tablet home-management app, die u kunt gebruiken om alle apparaten die zijn aangesloten op Edimax Smart Plug's in uw huis te bekijken, te beheren en in te plannen.
 
Onmiddellijk besparen met Auto Budget
Bespaar geld zodra u het apparaat uit de doos haalt met onze ingebouwde budget functie. Stel een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse energielimiet in voor uw huishoudelijke apparaten, en de Smart Plug zal automatisch uitschakelen en u een e-mail sturen als de limiet is bereikt. U kunt zowel de limiet instellen als uw geschiedenis bekijken, in kWh of echte valuta ($s) voor een betrouwbaar, makkelijk inzicht in hoeveel u uitgeeft aan elk huishoudelijk apparaat en wanneer het moet worden uitgeschakeld. Een Smart Plug met vermogensmeter slaat uw geschiedenis tot wel twaalf maanden op, zodat u de gegevens kunt analyseren en precies kunt uitzoeken wat uw budget verbruikt. U zult versteld staan hoeveel u kunt besparen.
 
Behulpzaam, veilig en efficiënt
Bouw een intelligent en energie-efficiënte woning met Smart Plug's, die zijn ontworpen om woningen beter te laten functioneren voor moderne levensstijlen. Een Smart Plug met vermogensmeter houdt u op de hoogte met behulpzame e-mail alarm-notificaties en budget-alarmen, en bied dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse energieverbruikrapporten. En u kunt er gerust op zijn dat uw huis veilig is - u kunt de status van uw huishoudelijke apparatuur op afstand bekijken als u niet thuis bent, zodat u zich nooit hoeft af te vragen of u iets aan hebt laten staan. Bespaar geld, leid een energie-efficiënt leven en blijf verbonden met de dingen die u elke dag doet.
 
Eenvoudige setup & slimme notificaties
De setup kan niet eenvoudiger zijn en alles wordt ingesteld via uw smartphone of tablet. Zodra de Smart Plug operationeel is, kunnen e-mail notificaties u via de EdiPlug app op de hoogte houden van de alarmen en welke huishoudelijke apparaten en elektronica zijn in-/uitgeschakeld. Ontvang energieverbruikrapporten en notificaties wanneer het verbruik uw budget overschrijd. Zorg ervoor dat uw intelligente woning correct werkt en houd in de gaten wat er allemaal gebeurt in een drukke familiewoning.
 
  • Works with Amazon Alexa voice services.
  • Switch on & off via iPhone, iPad & Android devices.
  • Build an intelligent, connected home with Smart Plug products.
  • Real time power data and history with daily, weekly & monthly stats. 
  • Manual or scheduled controls.
  • Automated power usage reports & email alerts. 
  • Quick setup using a smart phone/tablet. 
  • Automatic budget control feature. 

Klantenservice

[email protected]
WhatsApp - 040-2070120
Telegram - @HardwareWebwinkel

Veel eigen voorraad
Live klantenservice
Verzenden vanaf € 2,50
Eigen technische dienst
Op werkdagen voor 16.00u
     besteld, dezelfde dag verzonden.
     (Alleen producten uit eigen voorraad) Intel Gold Partner
Jabra Authorized Partner
with Hosting by WordPress Magento / Wordpress