Afrekenen Winkelwagen 0 producten
ivm de feestdagen zijn wij gesloten van 20 t/m 27 december. We wensen iedereen fijne dagen.In verband met de feestdagen zijn we zijn gesloten van 20 t/m 27 december. 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen!

Team Hardware Webwinkel.nl
Maurice en MariŽlle van RooijHardware Webwinkel.nl is een Computerwinkel gespecialiseerd in computer hardware, gsm accessoires en foto & video accessoires. Of het nu gaat om moederborden, videokaarten een voeding of een complete pc, gsm batterijen, een mooie flipcover of gewoon een eenvoudige oplader, een fotocamera accu of een fototas met zonnecel en backup accu, bij Hardware Webwinkel.nl bent u hiervoor op het juiste adres. Ook voor onderhoud aan uw pc kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een defecte pc, virusverwijdering of een lekkere opfrisbeurt van uw geliefde computer kunt u altijd een afspraak met ons maken. Tevens kunt u al uw orders bij ons afhalen in Valkenswaard (net onder Eindhoven). Bij ons kunt u gewoon met PIN betalen, ook als u woonachtig in BelgiŽ bent is onze betaalautomaat geschikt voor uw Belgische betaalpas. Heeft u een vraag, laat het ons weten, we staan dagelijks voor u klaar ook vaak buiten de normale winkeltijden wordt uw mail beantwoord.


online bestellen in onze webshop

online aanbieden van pc en aanverwante onderdelen, veel producten zijn vandaag besteld volgende dag bezorgd. COMPUTERWINKEL - computers, onderdelen, gadgets, opslag en gsm accessoires met een hoge kwaliteit voor een beter prijs.

Webshop door Woensdag